Кавгата на Нада Топчагиќ и Маринко Роквиќ пред камери го одбележа овој месец.

Изгледа дека работата воопшто не е наивна, бидејќи пеачката завршила во ургентен поради ова. Како што пренесува “Скандал“, состојбата на Нада Топчагиќ се влошила откако видела снимка во емисијата во која се случила расправа со Роквиќ.

На Нада Топчагиќ наводно почнало срцето да и прерипува, ја прободувало во градите, со што сопругот Златко под итно ја однел на лекар.

“Нада со часови неможела да се смири од стрес. Тажна и разочарана е. Лута е на Маринко и на Саша Поповиќ! Неможе да поверува зошто зборуваат за неа. Не и е јасно како Маринко можел да измисли такво нешто, бидејќи таа тврди дека приказната за 500 евра која наводно ги барала да ја испее песната “Родио се син“, не е точна, раскажала сосетка на Топчагиќ.

1

Најчитани вести