Иван Јорданов денеска официјално ја презема функцијата градоначалник на Општина Штип

25.10.2021
Vesnik.com
Иван Јорданов денеска официјално ја презема функцијата градоначалник на Општина Штип

Според најавите, Јорданов напладне ќе го добие Уверението од страна на Општинска Изборна Комисија, а во 12:30 часот ќе се изврши примопредавањето на функцијата во Кабинетот на Градоначалник на Општина Штип.

Претходно Јорданов ќе присуствува на литургија во црква Успение на Пресвета Богородица во Ново Село, а потоа ќе пешачи од Ново Село до Општина Штип со неговиот тим.

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата