Милионер ЏЕК ПОТ за пет дена донесе над три милиони денари во Тетово

21.10.2021
Vesnik.com
Милионер ЏЕК ПОТ за пет дена донесе над три милиони денари во Тетово

Ретко се случува во едно исто место да заминат две големи добивки, како што е омилениот МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ на Видеолотарија Касинос Австрија. Во октомври, за само пет дена во Тетово, освоени се повеќе од три милиони денари во категоријата на МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивките.

Првиот МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ го регистриравме попладнето на 15 октомври, во износ 1.718.893 денари, а го освои Ш.Б. од Тетово во Делта бет доо Моцарт. На 20 октомври оваа добивка кај видеолотариските терминали, беше, речиси удвоена, со уште една добивка МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ, која е вредна 1.582.574 денари. Добивката ја освои Б.Љ. од Тетово кај деловниот соработник Банана Кицк во Тетово.

МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ и понатаму ќе продолжи да изненадува и да радува со своите добивки кои се движат од 1.200.000 до 1.800.000 денари.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно

sportmedia.mk

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата