Малиот Пејчиновски повторно го исплива Св.Наум – Охрид: „Ова пливање го посветувам на мојата мајка“

31.07.2021
Малиот Пејчиновски повторно го исплива Св.Наум – Охрид: „Ова пливање го посветувам на мојата мајка“

Малиот 15-годишен Марко Пејчиновски денеска направи уште еден подвиг, откако одново ја исплива делницата Св. Наум – Охрид.

Ова беше уште еден подвиг за Марко кој својата „авантура“ ја почна во 05:08 часот.

„Ова пливање го посветувам на мојата мајка“, напиша Пејчиновски на својот „Фејсбук“.

 

sportmedia.mk

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата