Skip to main content
x

30 Apr 2021 - 17:10
redakcija
Статија

Марина била покрај Дарко додека се БОРЕЛ ЗА ЖИВОТ, а тој ја довел до раб на нерви: “СЕ прашав, до кога вака!“ А ИАМАЛЕ ПЕКОЛЕН ПЛАН

Марина Гагиќ   во емисија во живо откако се скарале со Дарко Лазиќ, престсојува во куќата на родителите во Печинци заедно со синот Алексеј и за сега делува дека од нивно помирување нема ништо. А пред само неколку месеци имале големи планови, фолкерот зборувал и за венчање кога ќе дојде вистинско време за тоа.

Имено, Марина во емисија во живо зборувала за нејзината и за новото работа на Дарко и заеднички потфати.

– На моја идеа започнавме, каде што случајно Дарко случајно направи Инстаграм профил под назив “Кујната на Дарко“, со идеа да снимаме како тој готви. Доста е добо а ќе биде уште подобро. Идеите доаѓаат спонтано, тој готви, јас снимам. Тој подобро од мене се снаоѓа во кујна. Јас чистам по него, тоа е голема работа – зборувала Марина.

Таа се осврнала и на тешки моменти кои ги поминала со партнерот:

– Беше најубаво кога дознав дека ќе станам мајка. Најтешко ми беше гога дознав дека бил на работ на смрта.

Дури и тогаш Марина раскажала дека меѓунив неретко доаѓало до несогласувања, како и тоа дека незнае дали би можела поднесе такви работи кои можела на почеток на врската.

– Немаме проблеми, единствено несогласување кога нема да се јави на телефон. Јас полудувам (се смее). Тогаш го прашувам “До кога со тоа нејавување, и неодговорност?“ Порано беше полесно, кога си млад имаш повеќе нерви, сега имам 30 годуини, незнам дали би можела да поднесам такви работи. сакав да одам со него да го слушам кога настапуваше по Србија, заклучила Марина за “Премиера Викенд специјал“.