Граѓаните имаат двојно повеќе доверба и ја даваат поддршка на кандидатот за претседател Гордана Силјановска Давкова. Според анкетите на социјалните мрежи, Пендаровски има двојно помала поддршка од противкандидатот, професорката Силјановска Давкова. Граѓаните беа запрашани кој најдобро се претставува во дебатата на „Сител“, а еве ги нивните одговори.

2

Најчитани вести