Вечерва во скопската Општина Бутел, ВМРО-ДПМНЕ оддржа митинг на кој присуствуваа голем број на симпатизери и покрај дождот кој силно паѓаше што не беше пречка за лидерот на партијата да одржи получасовен говор и при тоа да не носи чадор.

Но во една друга реалност, пак , кандидатот за претседател од редовите на СДСМ, Стево Пендаровски денеска во присуство на една постара госпоѓа на дождливото време реши чадорот да си го задржи само за себе.

1

Најчитани вести