“Историја на едно страдање…Кике Чумовчанец од Прилеп како српски војник (4 години), бугарски војник (2 години) и војник во ЈНА (2 години)”

Поголем коментар не е потребен…

(Маркукуле.мк)

4

loading...
loading...

Најчитани вести