Легендарниот фронтмен на „Бело копче“, Горан Бреговиќ, има вонбрачна ќерка, која ја призна и со која денес има одлична врска. .убовта на Горан му се случи на Сарајко Јасенко, кој во тоа време танцуваше, а бременоста беше целосно непланирана.

Брега ја призна својата ќерка Žеjка, која сега живее во Австрија, е омажена и има деца. Žеjка не се експонира во медиумите и не работи јавна работа, а како што беше напишано, таа има одлична врска со нејзиниот татко.

Познато е дека од брачната заедница со žенана Бреговиќ, Горан има три ќерки - Ема, Лулу и Уна.

Ако погледнете во потеклото на Брега, тој е Хрват од неговиот татко и Србин од мајка си, неговата сопруга е муслиманка, а сите три ќерки се од различна религија,

Најчитани вести