На социјалните мрежи се шири експлицитно видео, од двојка снимена додека има жестока акција во кино во Србија. Двојката не ни помислила дека може да биде снимена, а уште помалку дека сите ќе ги гледаат по социјалните мрежи. Видеото е снимено на 5 ноември, а во него се слуша машки глас кој вели: Го гледаш ли ова? Гледај го ти ова во сала број два.

Идентитетот на љубовџиите не е познат, барем не засега.

Rekreacija u biskopu pic.twitter.com/U5hjZeCPEt

Најчитани вести