На Фејсбук се појави компилација од смешни незгоди за време на крштевки, а досега се прегледани 21,5 милион пати и собрале 21 илјади коментари.

Меѓу снимките има една на која едно момче собира храбрсот да се нурне во базенот каде го крштева поп. „Успеав“ вели момчето откако се нурна во базенот.

Една жена пак, од страв, во водата со себе го повлече и свештеникот. На прашање на свештеникот дали се одрекува од сатоната, едно девојче одговорило негативно и ги насмеало присутните.

извор: Makfax

1

Најчитани вести