Skip to main content
x

24 Sep 2020 - 20:10
redakcija
Статија

Стадионт во Ресен доби нов, модерен лик. На трибините се поставени столчиња, а реновирани се и соблекувалните, како и терен.

ФК Ресен кој настапува на тој терен, се заблагодари на сите кои помогнаа овој терен да го добие модерниот лик. Меѓу оние кои помогнаа се Општина Ресен и Фудбалската федерација на Македонија.

NOVO LICE NA GRADSKIOT STADION VO RESEN.
FK PRESPA -upatuva golema blagodarnost do gradonacalnikot na opstina RESEN…

Posted by Fk Prespa on Thursday, September 24, 2020

 

sportmedia.mk

Најчитани вести