На Бит Пазар и во неговата околина навистина може да се види сѐ и сешто. Но дека речиси во центарот на Скопје ќе се продаваат кокошки, петли и гулаби, е навистина непријатно изненадување.

Овие кокошки и петли ги чекаат своите купувачи секој вторник кога е пазарен ден.

Фотографијата е објавена на ФБ.

1

Најчитани вести