Женскиот бенд Адам од Холандија може да се каже дека покренал нов музички правец. Имено, ова три девојки храбро експериментирале пред светскиот аудиториум, односно објавиле видео на кое ја пеат својата нова нумера „Go To Go”, но додека седат на активирани вибратори.

Зборовите се одвишни во описот на ваквата интерпретација, а се ќе ви биде јасно кога ќе го погледнете ова жешко видео на кое девојките пеејеќи го достигнуваат својот врв. 

„Додека во телото ви се случува сешто, вие мора да се фокусирате на пеењето, а тоа бара многу труд“, рекле девојките од бендот.