Еден необичен кинески крадец привлече доста внимание на Интернет кога ограбил жена, па потоа и ги вратил парите. 

 

Тој од позади грб ја ограбил жената додека си вадела пари од банкомат. 

 

Таа во паника му дала мала сума, што крадецот не бил задоволен, па посакал уште. И се заканил со нож и рекол да подигне уште пари. Кога ја отворила сметката, крадецот почнал да се смее - на неа немало пари. 

 

На крадецот му паднало жал, па и ги вратил украдените пари. 

 

Безбедносните камери го фатиле крадецот како заминува смеејќи се, но сепак бил уапсен. 

 

1

Најчитани вести