Следните модерни и женствени фризури важат за најдобриот избор за секоја дама, токму поради фактот што нивниот универзален облик ги прави совршени за секој тип на коса, како и за секоја форма на лице! Со нив ќе изгледате едноставно прекрасно и младешки!

Најчитани вести