Правилата ја довеле до лудило!

Марија Шерифовиќ редовно ги “известува“ своите следбеници за своето секојдневие по пат на социјалните мрежи. Пејачка на интересен начин им признала како “згрешила“. Шерифовиќ почнала да води сметк за својата килажа, но со (мали отстапки) понекогаш ги прекршува строгите правила на исхрана за да си даде одушка.

- Боже помогни ми. Јадев. Бев грешна. Признавам. Сега помогними – напишала пејачката на фотографија со празна чинија, со што се пошегувала на сметка на своја нутриционистка, запрашувајќи се колку ли му е тешко на нејзиниот емотивен партнер кога мора да внимава што јаде.

Марија во сторијата ги прекорила сите оние кои јадат здрава храна и тврдат дека е превкусна.

- Што лажете? Срам да ви е! Патиме бидејќи сме дебели – заклучила таа.