Хрватската актерка Ксенија Пајиќ се здоби со огромна популарност играјќи во сапуници во нејзината земја и во Србија. После една  улога во серија, таа успеа да го отплати кредитот за стан, но таа е најголемиот критичар на самата себе - така што секогаш веруваше дека сите други се подобри од неа. 

Патем, Ксенија денес има 59 години!

-  Сапуницитете ми дадоа самодоверба. Има многу напор зад сите улоги. Тие бараат брзина, одговорност, професионализам, добра меморија, разбирање на сцената. Работам со одлични луѓе, од режисери до техничари, секој ден сум пред камера. Покрај тоа, постои финансиска придобивка - изјави  Ксенија .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Секој друг е подобар од мене. Гледам во себе и мислам, „можев да го направам ова подобро, колку страшно изгледам овде“. Јас секогаш имам приговор кон себе, но така е од самиот почеток. Денес, повеќе не „се нервирам“. 

Во филмот „Офицер со роза“, актерката Ксенија Пајиќ сними секси сцени со Жарко Лаушевиќ, се појави гола во кадата со Драган Мркиќ, а овие снимки предизвикаа бурни реакции од филмските критичари.

 

 

 

 

 

Најчитани вести