За нејзините пластични операции со кои сакала да се подмлади е пишувано многу, но единственото нешто на нејзиното тело кое го задржало младешкиот изглед без никаков зафат се нозете. Токму со нив Лепа Брена се пофали на Инстаграм. Пејачката објави разголена фотка, односно облечена само во бела кошула и гаќички, а во преден план се и нозете. Објавата изненади многумина затоа што пејачката нема навика да објавува разголени фотки. 

- Не ги мразете луѓето кои се завидни, затоа што тие препознаваат дека сте подобри“, напишала Брена под објавата и ја потпишала Моника Белучи која ги изговорила овие зборови.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nemojte mrzeti ljude koji su zavidni,jer oni prepoznaju da ste bolji. Monika Beluči

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Најчитани вести