Денес разговаравме со граѓаните од Тафталиџе. Го посетивме и пазарот. Граѓаните се жалат за високите цени на овошјето, зеленчукот, месото...Велат дека инфлацијата ги осиромашува семејствата. Парите ја губат куповната моќ. Немаштијата влегува во секој дом. Подршка од владата нема иако во 2016 година им биле ветувани “брда и долини”
Лагите, неспособноста, неработењето и манипулациите ќе пукнат како меур на 15 јули.
#ОбноваНаМакедонијаОбноватаДоаѓа