Силекс и Ренова одиграа без голови во третото пролетно коло од Првата македонска фудбалска лига.

Со оглед на резултатот, многу поинтересно беше надвор од теренот, а најинтересно во соседната куќа, односно т.н. балкон.

На него неколку љубители на фудбалот кои немаат потреба да платат билети кога имаат најдобар поглед, а и мезе.

1

Најчитани вести