Вељко Ражнатовиќ денес станал татко, а неговата бивша девојка Маша Терзиќ.

Случајно или не, баш денеска објавила слика од Тајланд, на која позира со тигар.

Следбениците веднаш се запрашале дали тоа има врска со тигарот кој ги симболизира доброволците на Аркан кои ги викале “Тигри“, а едно време и самиот Вељко на Инстаграм бил запишан под називот Арк Тигар.

Дали оваа фотографија на Маша била порака или некоја случајност, останува да се види.

Најчитани вести