Заев: Јас не сум за предвремени парламентарни избори (ВИДЕО)

Премиерот Зоран Заев не би сакал предвремени парламентарни избори, со образложение дека сакал да и даде предност на економијата во државата.

„Јас не сум за предвремени избори, но допрва треба таа дебата да ја отворам во партијата. Ако е до мене - јас не сакам. Јас сакам да дадам шанса на економијата. Најавив моја посветеност на економијата, најавив паралелна посветеност на реформите, работиме интензивно на реформите, резултатите ќе ги видиме и веќе ги гледаме", рече Заев.

Поврзани

Најнови вести

Коментари