Во прекин сообраќајот за влез и излез од Косово

Министерството за внатрешни работи информира дека поради изведување на градежни работи на магистралниот пат Скопје – Приштина, поточно од косовскиот граничен премин („Хани Елези” – Качаник) ќе биде во прекин сообраќајот во двата правци за влез и излез од Косово и тоа утре во времето  од 9 до 12 часот и од 14 до 17 часот и во петок во периодот од 7 до 17 часот.

извор: Makfax

Поврзани

Најнови вести

Коментари