Во Охридско езеро живеат вулканизери

Клубот за подводни дејности „Охрид" од Охрид денес спроведе акција за чистење на дното на Охридското Езеро од цврст отпад на потегот од градското пристаниште до Канео.

Погледнете дел од „подводните украси" кои неодговорните поединци секојдневно ги фрлаат во езерото. Ова е само уште еден доказ дека не се грижиме за природните богатства ...

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари