Вака би изгледал новиот пасош на Северна Македонија? (ФОТО)

Со промената на името, уставот, натписите на спомениците, сите македонци ќе треба да ги променат и своите документи.Иако договорот со Грција сеуште не е потпишан и е многу далеку од ратификација, а во меѓувреме ќе има и референдум, некој на интернет решил да си поигра малку во фотошоп и да креира пасош од Северна Македонија.

Поврзани

Најнови вести

Коментари