Стојанче по маиче и капче повторно кршеше ќерамиди со глава (ВИДЕО)

И кога човек ќе помисли дека видел сѐ на македонската политичка сцена, тогаш се појавува Стојанче Ангелов. Овој пат, пред бројна публика во „маиче" кршеше ќерамиди со глава за време на доделувањето на т.н. Твитер награди.

Поврзани

Најнови вести

Коментари