,,Пајакот” собрал 30 возила во Тетово

Изминатите два дена во Тетово со специјално возило биле подигнати 30 погрешно паркирани возила, претежно во централното тетовско подрачје, и на сопствениците им се изготвени мандатни платни налози. Глобата за ваквите прекршоци се движи од 45 до 180 евра во денарска противвредност.

извор: Makfax

Поврзани

Најнови вести

Коментари