Македонија чат - пат (ФОТО)

Внимавајте ако патувате. Сите улици и автопати во државава се завеани со снег. Возилата едвај се движат по завеаните патишта, а Македонија пат никаде ги нема да ги исчистат коловозите. Еден од завеаните патни правци е и автопатот Тетово Гостивар.

Поврзани

Најнови вести

Коментари