Кирацовски има нова фризерска афера

На генералниот секретар на СДСМ Александар Кирацовски имилени му се фризерските скандали, објави Охридскај. Охридскиот портал пишува дека овојапт во главната улога во фризерската сапуница на Кирацовски е сопругата на личниот бербер на генсекот Кирацовски. Сопругата на фризерот Диме, како што пишува Охридскај, Ефтимија Ивановска, експресно добила работа во Мајчин дом Битола за плата од 22.000 денари.

Другарката-фризерка од Алдинци во МЕПСО веќе ги бере плодовите од пријателството со генсекот Кирацовски.

„Имено без никакво образложение пред своите сопартици во ОО СДСМ Битола, Кирацоски откако му се јавил неговиот фризер и го запрашал „Како така да си ме сменил, а јас да дознавам од медиуми?", Кирацоски веднаш, употребуваќи го институтот ДОПРЕН ГЛАС од страна на неговиот фирзер Диме Иваноски – Кармен од Битола, експресно ја вработил неговата сопруга Ефтимија Иваноска во „МАЈЧИН ДОМ " – Битола за плата од 22.000,оо денари.

Како тргнал животот во Македонија, на цена се фризерките и фризерите, анезадоволството во Битола од Кирацовски е преголемо, па сега сите со ново мото му порачуваат на Кирацовски „Оди сега кај Диме Кармен, тој нека ти носи гласови"!", пишува во текстот објавен на Охридскај.

„Утре ќе имам чест да обзнанам нови скандали на Кирацовски поврзани со вработувањето на другарката на фризерката, извесна Елена Секирска од Могила – Битолско, но и како го здрвиле заедно со Боки 13 оној „дебелиот" како што го нарекуваше Груевски во прислушуваните материјали, за фантастични 1.000.000 евра и како тоа барале уште 700.000 евра за потребите на 1ТВ.

Одиме, обзнануваме, народот мора да знае што се случува кога некој ја злоупотребува власта!", завршува Сашо Денесовски Лично во текстот на Охрид скај.

Поврзани

Најнови вести

Коментари