Експлодира трафостаница во Центар: ЕВН работи на дефектот, граѓаните да ги исклучат бушоните!

Експлодирала трафостаница, се обидуваме да извршиме премостување, информира дежурната служба на ЕВН.

Дежурниот диспечер на ЕВН вели дека прекинот на електрична енергија во строгиот центар ќе потрае и советува жителите кои немаат струја да ги исклучат бужоните за да не дојде до ошететување на елетричните апарати.

Поврзани

Најнови вести

Коментари