Без вода неколку улици во населбата Маџари

Од ЈП „Водовод и канализација“ е добиено известување дека поради реконструкција на водоводна мрежа од Ф-350 мм на ул.840 бб (Кванташки пазар) во населбата Маџари, без водоснабдување од 9 часот до санирање на дефектот ќе останат корисниците од улиците Перо Наков, Димче Милошевски, Боривое Милошевски, Зендел Џемаили (општина Гази Баба).

извор: Makfax

Поврзани

Најнови вести

Коментари