Skip to main content
x
Македонија
16 Apr 2021

Обвинителството бараше  притвор, Судот одредни куќен притвор за Драги Рашковски.

Рашквоски беше…

16 Apr 2021

Ексгенералниот секретар на Владата, Драги Рашковски, доби…

16 Apr 2021

Во случајот со починатиот 63 годишен жител на кратовското село Емерица,  Комисијата на Центарот за управување со…

16 Apr 2021

Министерката за образование и наука Мила Царовска на…

16 Apr 2021

Премиерот Зоран Заев соопшти дека постигнал договор со Зијадин…

16 Apr 2021

Во последните 24 часа се направени 3.616 тестирања, а…

16 Apr 2021

Не само што не се изгради експресниот пат од Прилеп до Градско којшто беше започнат и којшто крими-владата на…

16 Apr 2021

Во последните 24 часа се направени 3.616 тестирања, а регистрирани се 908 нови случаи на КОВИД-19 во:

16 Apr 2021

Во однос на истрагата за поранешниот генерален секретар на…

16 Apr 2021

Ситуацијата со коронакризата на ниво на држава е исклучително…

16 Apr 2021

Денеска сме овде во посета на Прилеп, ќе имаме средба со локалното раководство на ВМРО-ДПМНЕ, со ОК, тука се…

16 Apr 2021

Министерот за здравство, Венко Филипче изјави дека нема да…

16 Apr 2021

Пратениците се делегирани во Собранието да работат за граѓаните и да нудат решенија, а не да прават непотребен…

16 Apr 2021

Четири години Филип Темелковски нема мрднато со прст за Кисела Вода, четири години немаме ниту еден капитален…