Уште не почнало шоуто, падна СЕКС пред камери (ФОТО)

Новото српско реално шоу во продукција на Пинк официјално почна пред неколку дена.Се вика „Задруга 2" и во него учествуваат бројни српски ликови од јавниот живот,пред се познати по претходните учества во реални шоа. еѓу нив се и Зерина Хечо и извесен Бане Чолак кои дента кога стратуваше нивната изолација мислејќи дека камерите не снимаат се впуштија во секс авантура.

Поврзани

Најнови вести

Коментари