Се сеќавате на Жаде од серијата „Клон“? Еве како изгледа денес (ФОТО)

Се сеќавате на серијата „Клон" и прекрасната Жаде, која кај сите ја разбуди желбата за стомачен танц? По дооолги години сигурно би сакале да видите како изгледа денес познатата Џована Антонели.

Својата кариера ја започнала во 1991 година, кога имала само 15 години, денес, оваа бразилска глумица има 42 години и изгледа одлично ...

Поврзани

Најнови вести

Коментари