Само со 1 вежба, 4 минути и 40 дена до витка става (ВИДЕО)

Со ова вежба можете да ги стопите мастите околу стомакот, да ги зацврстите мускулите на телото, но подеднакво влијае на задникот, нозете, рамената и рацете. Се со една вежба.


05 август 2018, 17:20
Сподели
Сподели

Почнете во стандардната позиција даска – како да изведувате склек. Потпрете се на подлактиците, испружете ги нозете и потпрете се на ножните прсти.

Горниот дел од телото мора да претставува рамна линија и внимавајте колковите и задникот да не пропаднат, или пак да не се премногу високо во воздухот. Стегнете ги сите мускули и така ќе контролирате колку можете да издржите.

На прв поглед изгледа како да се работи за едноставна вежба, но после неколку секунди ќе почувствувате колку тоа не е така.

Ви пренесуваме и распоред. Секој ден одвојте малку време и после месец дена ќе бидете воодушевени од вашата нова линија.

1. ден – 20 секунди

2. ден – 20 секунди

3. ден – 30 секунди

4. ден – 30 секунди

5. ден – 40 секунди

6. ден – пауза

7. ден – 45 секунди

8. ден – 45 секунди

9. ден – 60 секунди

10. ден – 60 секунди

11. ден – 60 секунди

12. ден – 90 секунди

13. ден – пауза

14. ден – 90 секунди

15. ден – 90 секунди

16. ден – 120 секунди

17. ден – 120 секунди

18. ден – 150 секунди

19. ден – пауза

20. ден – 150 секунди

21. ден – 150 секунди

22. ден – 180 секунди

23. ден – 180 секунди

24. ден – 210 секунди

25. ден – пауза

26. ден – 210 секунди

27. ден – 240 секунди

28.ден – 240 секунди

29 ден – 270 секунди

30. ден – издржување до откажување

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари