Парите се тука да се бројат: Пајак му го однел автомобилот, а кога дошол да ја плати казнатa, сите биле шокирани!

На интернет осамна необична видео снимка од едно момче од Србија кое очигледно незадоволно од тоа што пајак му го однел автомобилот, решил да ја плати казната на необичен начин, со кесе полно со пари.

Видео снимката осамна на Фејсбук страницата „Уживо ТВ" и предизвика лавина коментари.

Поврзани

Најнови вести

Коментари