Не престанува да шокира: Дарко Лазиќ непосредно пред удесот открива дека во сон му дошла трагично настрадана пеачка

Пеачот на пријателите на прослава им го раскажал сонот кој му ги окупирал мислите и неможел да ја скрие возбудата од тоа што во сон му се појавила пеачката која е убиена.

Близок извор на Дарко Лазиќ го потврдил ова:

"Дарко ја сонувал Јелена Марјановиќ ноќта помеѓу 21 и 22 октомври. Тој на пријателите во кафана неколку часа пред да ја доживее несреќата раскажал дека го загрижува мислата зошто баш таа му се појавила во сон. Беше многу вознемирен и покрај тоа што таа вечер тој и неговото друштво славеле роденден на детето на еден од неговите пријатели.

Но не е ова се што раскажал:

Лазиќ бил потресен поради она што видел во сонот. Раскажал дека јасно ја видел Јелена као му се доближува, а кога се обидела нешто да му каже, тој не ја разбрал. Тогаш наеднаш се разбудил од сон и неможел повеќе да заспие и дека бил многу потресен. Пријателите го советувале да не се оптеретува со што продолжиле да зборуваат за поведери теми.

Она што сега е најбитно тоа е дека состојбата на Дарко е стабилизирана, и секако потресни приказни не се дозволени за време на негова посета, со цел да нема негативни последици по него.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари