На Дарко Лазиќ му откажале бубрезите и плуќното крило! Докторите велат дека такви работи се случуваат...

Како што пренесуваат медиумите, на пеачот му откажеле бубрезите и едното плуќно крило. Меѓутоа, директорот од КБЦ Земин изјавил дека такви работи се случуваат.

"Ја следиме состојбата, таа и понатаму е иста. Има мало поместување, но тука сме да контролираме и следиме. Делумно сте во право за бубрезите, но такви работи се случуваат", рекол директороѕт на КБЦ во Земун.

Дарко Лазиќ ќе мора да оди на диализа поради проблемите кои настанале со бубрезите.

"Сега се зависи од тоа како сам ќе се избори. Многу е важно да не дојде до некое внатрешно крвавење", рекол менаџерот на Дарко Миљан Врачевиќ.

Поврзани

Најнови вести

Коментари