Мајката поставила камера – не можела да верува во она што го гледа (ВИДЕО)

Кога осумгодишната ќерка Џоана Мозер тврдела дека секоја ноќ и исчезнуваат играчки од собата, нејзината мајка не верувала.

За да ја реши мистеријата, мајката одлучила да постави камера во собата и да дознае за што станува збор.

Нема да ви се верува кој бил "духот" кој ги крие играчките:

Поврзани

Најнови вести

Коментари