Лекарите ги повикале родителите на Дарко Лазич: Пеачот е во предизвикана кома... (видео)

Лекарите ги повикале родителите на тешко повредениот Дарко Лазиќ на разговор во болница. Милан Лазиќ, татко на печаот се нада дека се ќе биде во ред.

После обавениот разговор, лекарите ја одлжиле операцијата, но таткото сеуште нема нови информации за синот.

"Ништо не ми кажаа, незнам. Веројатно ќе биде, ќе даде Бог", изјавил татакотот.

 

 Лекарите денеска сакале да го оперираат, но го вратиле од операциона сала бидејќи се сомневале на внатрешно крварење.

Како што се дознава Дарко и понатаму е во предизвикана кома, и е на апарати.

Поврзани

Најнови вести

Коментари