Командант Зорани заборавен од државата, бара и тој да вади едно парче леб (ВИДЕО)

Ова видео ќе ве насмее до солзи Командант Зорани ја раскажа својата приказна и се пожали дека е заборавен. Сите негови другари се веќе вработени, само тој останал без парче леб – вака раскажува командант Зорани пред камерата на "Фчерашни Новости".

Погледнете го најновото УРНЕБЕСНО ВИДЕО на "Фчерашни Новости" директно од тетовско Жеровјане ....

Поврзани

Најнови вести

Коментари