Ивана порано се вратила дома и го фатила мажот со комшиката – очајно побарала помош од Милован, ама ваков ХИТ совет сигурно не очекувала (ФОТО)

Ако за повеќето жени прељубата е а знак дека бракот е пред крај, можеби постои начин да се спаси врската од развод, а еден од начините е да се погледне на прељубата на сосема поинаков начин.

Имено, на социјалните мреж се шири советот на Милован, кој ја советува несреќната Ивана. Таа го фатила нејзиниот сопруг во кревет со комшиката и размислувала како да го надмине срамот што го доживеала.

Почитуван Милован,
Се надевам дека ќе ми помогнете. Пред неколку дена отидов да работам наутро и го оставив својот сопруг дома кој гледаше телевизија. Еден километар од дома се запре мојот автомобил, не сакаше да запали повторно, па се вратив во куќата. Кога се вратив дома, не можев да поверувам во она што го видов. Мојот сопруг беше во кревет со сосетката. Имам 32 години, мојот сопруг 43 и таа има 19 години, ние сме во брак 10 години. Јас сум под стрес, плачам, извинете, ве молам дали имате добар совет, ве молам, помогни ми.
Поздрав, Ивана.
Следува урнебесен одговор:

Драга Ивана,
Секогаш сум тажен кога слушам дека луѓето имаат такви проблеми. Може да има повеќе причини зошто автомобилот запрел колку блиску до дома. Но, прво треба да проверите дали има доволно гориво, можеби бензинот е со слаб квалитет. Можеби не работи пумпата или имате некој електричен проблем – акумулаторот, свеќиците, системот за палење - исто така може да биде централната брава.
Како и да е, јас би предложил да се јавиш кај мајстор кој ќе го одвлече автомобилот во сервис и таму ќе прегледа се.
Поздрав, вашиот советник Милован.

Поврзани

Најнови вести

Коментари