Хаос во КБЦ! Варажач од Пожаревац влегол во собата на Дарко Лазиќ, се претставил негов вујко и му дал да испие ова... (видео)

Извесен вражач Пуја го посетиол Дарко Лазиќ во болница 31 октомври кога се пртставил како негов вујко.

Како што вели изворот, човекот се претставил како негов вујко од причини што никој освен од неговото семејство и девојката несмеел никој друг да влегува кај Дарко.

На снимките и сликите кои се објавени се гледа дека не е во прашање вујко, туку Пуја. Овде сите го знаат и се знае дека бил кај Дарко.

Како обајснува, Пуја кај Дарко понел наводно осветена вода, со која го миел Дарко.

"Знам дека со таа вода го миеше, но ништо повеќе од тоа не сакал да зборува. Само рекол дека е добар и дека ќе биде добар" додава изворот.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари