Авионот започна да паѓа, копилотот висеше низ прозор (ВИДЕО)

Пилотот на авионот морал принудно да го слета авионот откако се скршил прозорецот во пилотската кабина. Во инцидентот повредени се еден член на екипажот и копилотот кој излетал од седиштето и висел низ прозорот.

До инцидентот дошло кога авионот бил на висина од 10 илјади метри, а во пилотската кабина нагло паднале притисокот и температурата.

Поврзани

Најнови вести

Коментари