На 27 април аукција

Автомобил за 500 евра, компјутери, мебел, солариуми- Распродажба во УЈП

Управата за јавни приходи на 27-ми април ќе одржи јавна аукција на која ќе бидат понудени голем број движни и недвижни предмети по мошне примамливи цени. Овој пат, на аукцијата се нудат околу 85 предмети, меѓу кои станови, градежни и земјоделски површини, автомобили, цистерни, куќен инвентар, компјутери, телевизори, машини, уметнички слики, солариуми и друго.

Последен рок за пријавување на јавната аукција е 20.04.2018 година.

За да ја погледнете комплетната листа на предмети и цени по кои тие ќе се продаваат, кликнете тука.

Поврзани

Најнови вести

Коментари