Снимена ужасна глетка на патиштата во Србија (ВИДЕО)

Ужасна снимка од Панчево се прошири на социјалните мрежи откако движењето Левијатан го објавило на својата Фејсбук страна.

На снимката се гледа како возач врзал коњ за авомобил и така го влечел. Животното цело време се обидува да го стигне автомобилот и исплашено трча по него.

Штом малку се умори, јажето кое му е врзано околу вратот го стега, па тој продолжува да трча по автомобилот.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари