Србија не го поддржува бомбрадирањето

Нападот врз Сирија го доживеваме и ние во 1999-та

Српскиот претседател Александар Вучиќ во изјава за РТС ги коментира нападите на САД, Франција и Велика Британија врз Сирија.

-Ова за нас претставува болно потсетување на период низ кој поминавме, вели Вучиќ.

Тој смета дека Србија не треба да се меша и да зафаќа страна.

-Ние сме мала земја, не треба да се мешаме, изјави Вучиќ за РТС.

Поврзани

Најнови вести

Коментари