Двајца полуголи типови спиеле еден врз друг покрај Црква

Дали некој ги нашол луѓето во оваа поза, и им ги смкнале панталоните, или пак двајцата сами се довеле до оваа поза, не е познато.


Мештанката Вирја во Подравина, започнува со работа во пекарницата во 06:00 часот и покрај локалната црква затекнала необична глетка.

Двајца луѓе спиеја еден на друг, полуголи. Ги фотографирала и оваа фотографија ја испратила до порталот ePodravin.

Дали некој ги нашол луѓето во оваа поза, и им ги смкнале панталоните, или пак двајцата сами се довеле до оваа поза, не е познато.

Во секој случај, сцената што беше фатена од оваа мештанка е шокантна.

Поврзани

Најнови вести

Коментари